Maaltijdservice ‘Eten met gemak’

‘Eten met gemak’ is de maaltijdservice die, in samenwerking met Coloriet, verse en gevarieerde maaltijden bij u aan huis bezorgt in Lelystad en Zeewolde. Zelfs tot in de koelkast! U kunt kiezen uit een ruim assortiment maaltijden waarbij rekening wordt gehouden met diëten en voedingsgewoonten.
 
Bent u niet in staat, of heeft u te weinig tijd om zelf een verse maaltijd op tafel te zetten? Dan biedt maaltijdservice ‘Eten met gemak’ een uitkomst met lekker, gezond en gevarieerd eten. De maaltijdservice is er voor iedereen, zoals zelfstandig wonende ouderen, alleenstaanden, mensen met een specifiek dieet, maar ook mensen die regelmatig overwerken of gewoon het gemak willen van een heerlijke kant-en-klaar maaltijd. 

Vers bereid en aan huis bezorgt

Een vast contactpersoon bezorgt de maaltijden bij u aan huis, dat is wel zo vertrouwd. Het enige dat u zelf nog hoeft te doen, is de maaltijd verwarmen in de oven of magnetron. Ook is het mogelijk om op aanvraag de maaltijd warm bij u aan te leveren.

De maaltijden van ‘Eten met gemak’ worden bereid met verse ingrediënten, passend bij het seizoen. Hun gediplomeerde koks bereiden de gerechten in een professionele keuken op dezelfde manier zoals u dat thuis ook zou doen. Direct na het koken worden de maaltijden gekoeld (zodat vitamines en andere voedingsstoffen bewaard blijven) en zuurstofarm verpakt. U kunt de maaltijden daardoor nog een aantal dagen bewaren in de koelkast.

Breed assortiment

Het assortiment bestaat uit circa 4.000 verschillende maaltijden. Wekelijks wordt daaruit een selectie van gerechten gemaakt. Uit deze selectie kunt
u vervolgens uw eigen keuze maken. Van ambachtelijke Hollandse kost tot gerechten uit de internationale keuken. "Daarnaast hebben wij 25 diëten in ons assortiment, zoals: zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, hypoallergeen maar ook vegetarische, biologische of halal maaltijden behoren tot het assortiment", aldus Jeroen van Abeelen van ‘Eten met gemak’. 

Samenwerking Coloriet en ‘Eten met gemak’

‘Eten met gemak’ verzorgt voor Coloriet wekelijks de koelverse maaltijden op verschillende adressen in Flevoland rond Lelystad en Zeewolde. Dit gebeurt inmiddels in Zeewolde in Coloriet de Sfinx, in Lelystad in Coloriet de Hoven en in de wijken. Persoonlijke aandacht en service is hierbij belangrijk.
 
Woont u in gemeente Dronten en wilt u ook het gemak van een maaltijdservice? Dat kan met Tafeltje Dekje.

Bestel uw maaltijd met gemak

U kunt de maaltijden online bestellen via de website van ‘Eten met gemak’. Het is ook mogelijk om uw bestelling op een papieren menulijst in te vullen en aan de bezorger mee te geven. Eén of twee keer per week wordt uw bestelling op een afgesproken dag en tijdstip bezorgd, eventueel tot in de koelkast. 


 

Vragen

Is er een wachtlijst voor wijkverpleging?

Nee er is geen wachtlijst, zodra u een hulpvraag maakt de  wijkverpleegkundige met u een zorgplan en start de nodige thuiszorg op.

Zijn hier kosten aan verbonden?

De zorg word vergoed vanuit uw zorgverzekeraar, er is geen sprake van een eigen bijdrage.