Langer thuis blijven wonen

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren.  Dit houdt in dat u voor iedere vraag die gaat over een "dagje ouder worden" ons kunt bellen. Of dat nu over uzelf of uw partner gaat. Of wellicht over iemand bij u in de buurt.

Dit kan over een ingewikkelde zorgvraag  gaan, maar ook over iets waar u zich zorgen over maakt en wellicht weet u niet zo goed weet waar u terecht kan. Wij weten de weg en we helpen u graag verder. Natuurlijk wil niemand afhankelijk worden van zorg. Het liefst worden we allemaal gezond oud. Maar mocht u advies of voorlichting willen hebben hoe u langer thuis kunt blijven wonen dan denken wij hierin graag met u mee.

Advies, begeleiding en ondersteuning bij langer thuis blijven wonen

Als een dagelijkse activiteiten zoals wassen, aankleden, eten koken en boodschappen doen niet meer goed lukt dan merkt u dat dit effect heeft op uw zelfstandigheid. In dat geval kan onze klantadviseur met u meedenken in een oplossing. Zo kan bijvoorbeeld een ergotherapeuten u handigheidjes en vaardigheden aanleren, zodat u de handelingen op een andere manier wellicht wel kunt uitvoeren. Ook kan een behandeling van onze fysiotherapeuten soms helpen om u weer vitaal te voelen en zo langer uw dagelijkse activiteiten uit te blijven voeren.

Samen met u gaan wij op zoek naar kleurrijke oplossingen die uw leven zo zelfstandig mogelijk en waardevol blijven maken.