Cliënten mee in Lions Polderrally Zeewolde

Lions Club Zeewolde organiseert dit jaar de vierde editie van de ‘Lions Polderrally’. Een karavaan van zo’n 25 prachtige auto’s rijdt door de polder. In tien ervan mogen cliënten van Coloriet Wijkzorg mee als bijrijder.

Wijkverpleegkundige Andrea: “De cliënten kijken er de hele week al naar uit. Ze vinden het prachtig. Dit is weer zo mooi geregeld door de Lions club.” Haar collega’s Ans en Mariette zijn ook benieuwd hoe de gezichten zullen stralen en komen foto’s maken. 

De auto’s gaan van oldtimers tot snelle sportwagens. De organisatoren en Lions Pieter Wiedijk en Jan Groenendijk over de Polderrally: “We zijn als Lions heel dankbaar over de inzet van de autobezitters en het Zeewoldese bedrijfsleven om een kwetsbare doelgroep een prachtige dag te bezorgen.”

Het batig saldo van Lions Polderrally schenken ze aan goede doelen. Ditmaal aan een project van Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind door Scouting Zeewolde en regionale projecten van de Cliniclowns. Zij bezoeken niet alleen zieke kinderen in ziekenhuizen, maar ook mensen met dementie in woonzorgcentra. Zodoende komen zij ook langs bij de bewoners van Coloriet de Sfinx.

Coloriet Wijkzorg wil via deze weg Lions Club Zeewolde bedanken voor dit mooie gebaar.

Meer informatie staat op www.lokaleomroepzeewolde.nl