Sint Maarten met verrassing bij locaties Coloriet

Op zaterdag 10 en zondag 11 november gaan weer veel kinderen met hun lampion langs de deuren om Sint Maarten te vieren. Na een drukbezochte avond vorig jaar, zijn alle kinderen ook dit jaar van harte welkom op de locaties van Coloriet. Dit jaar hebben we een extra leuke verrassing voor de jonge bezoekers.    

De bewoners kijken er naar uit om de kinderen te zien en te horen zingen. De liedjes van Sint Maarten roepen herinneringen op van vroeger. De ouderen vinden de gezelligheid van de jonge bezoekers ontzettend leuk. Het ontvangen van de kinderen organiseren de locaties ieder op hun eigen manier, passend bij de bewoners. In Coloriet de Hoven in Lelystad hebben de bewoners donderdag 8 november al Sint Maarten gevierd, samen met kinderen van kinderopvang Go.

Populair op Facebook
Sint Maarten bezoekers van vorig jaar waren zo enthousiast, dat ze al ruim van tevoren vroegen of ze dit jaar weer langs mochten komen. Omdat het zowel voor ouderen als kinderen een gezellige avond was, doen we ook nu weer mee met alle locaties. Iedere locatie heeft Sint Maarten aangekondigd op sociale media. Het bericht van Coloriet Laarhof op Facebook ging zelfs viral.

Een extra verrassing
Nieuw dit jaar is de Coloriet kleurplaat, een extra verrassing voor iedereen die met Sint Maarten een van onze locaties bezoekt. Namelijk een speciaal ontworpen kleurplaat. Om in te kleuren en mee te nemen naar huis als herinnering. Maar cadeau doen aan een bewoner kan natuurlijk ook altijd. De kleurplaat roept voor ouderen ook herinneringen op door de herkenbare vormen die er in terugkomen.

Wie met Sint Maarten langs wil komen op een van de locaties is van harte welkom. Wij wensen de bewoners en de kinderen veel plezier.

Op de Facebook pagina’s van de locaties kan meer informatie gevonden worden:

Coloriet de Regenboog, Dronten
Coloriet de Hoven, Lelystad
Coloriet Laarhof, Lelystad
Coloriet Laarstaete, Lelystad
Coloriet de Sfinx, Zeewolde