Bingo dankzij DEEN Supermarkt Lelystad

De bewoners van Coloriet Laarstaete hebben vrijdag tijdens Nationale Ouderendag een super middag gehad. DEEN Supermarkt heeft hen een bingo gesponsord, met hele leuke prijzen, lekkere hapjes en gezelligheid.
 
Er waren acht jonge medewerkers van Deen die de bewoners hielpen tijdens de Bingo, samen met een aantal van de vaste vrijwilligers. Een van de jongeren: “Het was een zeer geslaagde dag. Het was super leuk om te organiseren. We hebben alle mensen vanmiddag een cadeautje kunnen geven.”    

Buren

Een aantal van de bewoners is geen onbekende voor de jongeren. De DEEN in Lelystad en Coloriet Laarstaete zijn praktisch buren, er zit alleen een fietstunnel tussen. Veel bewoners kunnen dankzij hun bezoek of samen met vrijwilligers boodschappen doen bij de supermarkt. Ze vinden het fijn om een praatje in de winkel te kunnen maken. 

Lovende reacties

De reacties op deze actie op Facebook zijn lovend, zowel van familie, medewerkers en vrijwilligers.  “Jong volwassenen die ouderen zo enorm graag helpen zijn goud waard.” “Wat super van Deen.” “Fijn dat jullie dit doen. Respect.”
 
Team Welzijn van Coloriet Laarstaete wil iedereen bij DEEN Supermarkt hartelijk danken voor deze mooie middag.