Lintje voor vrijwilliger Diet Ebbens

Wat is het terecht! Diet Ebbens heeft een lintje ontvangen. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege haar bijzondere activiteiten voor de maatschappij. Zij is al dertig jaar vrijwilliger bij Coloriet. Nog steeds ondersteunt zij wekelijks activiteiten bij Coloriet Laarstaete in Lelystad. Bij de bewoners is zij zeer geliefd.

De bijna 86-jarige Diet Ebbens is in 1988 in Coloriet Laarhof gestart als vrijwilliger. Dit was al vanaf de 1e week na de opening. Diet Ebbens: “In mei 1989 is Coloriet Laarhof officieel geopend door koningin Beatrix. Ik heb Hare Majesteit zelfs nog de hand mogen schudden. Vanaf de 1e dag heb ik geholpen bij alle activiteiten in Coloriet Laarhof. Ook heb ik onder andere mensen te eten gegeven en gekookt.”
 
Tegenwoordig doet Diet vrijwilligerswerk in Coloriet Laarstaete. Zij heeft het daar ontzettend naar haar zin. Diet Ebbens: “Ik kan met iedereen goed opschieten en heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik ben in mijn leven best vaak alleen geweest. Daarom is de gezelligheid, die ik als vrijwilliger in Coloriet Laarstaete ervaar, ook zo ontzettend fijn!”
 
Wij zijn blij voor Diet dat nu Zijne Koninklijke Hoogheid Willem Alexander het behaagt haar koninklijk te onderscheiden. Wij feliciteren Diet Ebbens van harte en zijn dankbaar voor wat zij voor de bewoners en medewerkers van Coloriet betekent.
 
Lees hier het interview met Diet Ebbens uit 2016.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Coloriet

Wil je net als Diet ook vrijwilligerswerk doen bij Coloriet? Of wil je graag meer informatie ontvangen of heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met één van onze locaties en vraag naar de vrijwilligerscoördinator van de betreffende locatie. Je kunt ook een e-mail sturen naar vrijwilligerswerk@coloriet.nl.

Meer ervaringsverhalen

Onze vrijwilligers zitten vol met leuke, mooie, bijzondere en grappige verhalen. Lees alle ervaringsverhalen van onze vrijwilligers.