Coloriet partner van Zorgtrainingscentrum Zwolle

Coloriet is partner geworden van Zorgtrainingscentrum Zwolle dat bedrijfsleven, overheid en onderwijs met zorginstellingen verbindt. Samen zorgen de partners dat studenten van zorg- en ICT-opleidingen, docenten en mensen die in de zorg werken bekwaam zijn en blijven voor de zorg van de toekomst. 
  
Wij ondersteunen hiermee de samenwerking. Ons werkgebied met gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde is bestuurlijk betrokken bij deze regio en zo kunnen wij de zichtbaarheid en herkenbaarheid van Coloriet vergroten. We willen zoveel als mogelijk mensen enthousiast maken voor de zorg. En de zorg duurzaam maken. 

Zorg & Techniek

De constante factor in de zorg is verandering en die gaat snel, mede door technologie. We willen graag meeliften op nieuwe innovaties. Aukje Reinders: “Als bestuurder van zorg ervaar ik dat wij de vraag aan de technische mensen onvoldoende weten te stellen. We kennen de vraag of het probleem nog niet.”
 
Andersom heeft de techniek allemaal mogelijkheden, maar zien de zorgvragen niet. “Kijk naar onze biodynamische verlichting op onze zorglocaties. Geweldig voor cliënten met dementie, maar ooit bedacht voor het beter presteren van topsporters!” 

Wil je ook werken in de zorg of een opleiding? Coloriet College!