Pasen bij Coloriet

Het is lente en Pasen is in aantocht. Voor de bewoners van alle locaties van Coloriet in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde worden diverse activiteiten georganiseerd. 
 
Coloriet de Sfinx, Zeewolde
De zorgcollega’s houden in alle huiskamers een paasbrunch. Als voorbode kwamen vorige week lammetjes op bezoek. Op de foto´s zijn de lammetjes bij de bewoners van Scarabee.
 
Coloriet Laarstaete, Lelystad
Op donderdag 29 maart gaan de bewoners met vrijwilligers iets voor Pasen maken. Bij deze paasactiviteit komen vier basisschoolleerlingen een attentie brengen.
 
Coloriet Laarhof, Lelystad
Op Witte Donderdag krijgen de bewoners in het grand café Misa Criolla op DVD te zien en ze gaan luisteren naar een aantal bekende passages uit de Mattheus Passion. Vrijdag is er PAAS Bingo met leuke paasprijsjes. Voor de bewoners van Coloriet Laarhof die ook naar in het grand café komen ligt een zakje paaseitjes klaar.
 
Coloriet de Hoven, Lelystad
Op zaterdag 17 maart is een Passion Cantate gezongen door de cantorij van PKN Lelystad. Vrijdag 23 maart is er om 19 uur een kerkdienst in het restaurant van Coloriet de Hoven. Zondag 1 april wordt het paasontbijt geserveerd in het restaurant van 8.30 tot 10 uur. Inschrijven kan bij de Servicebalie. Kosten € 3,75 en voor bewoners gratis.
 
Coloriet de Regenboog, Dronten
De hobbyclubs hebben Paasstukjes gemaakt op de hobbyclub. Zondag 25 maart kwam de Ontmoetingskerk met 50-60 kinderen bloemen brengen naar alle afdelingen. Dit was vanwege Palmpasen. Maandag zijn de paaseieren versierd en dinsdag vindt de Paasmarkt plaats op het Wijkplein.
 
De koks, de woonbegeleiders en de vrijwilligers zullen met Pasen ook met het eten aandacht besteden aan Pasen. Coloriet wenst iedereen goede dagen toe.