Sneeuwpret ook voor bewoners Coloriet

De afgelopen dagen hebben we kunnen genieten van een wit winterlandschap. Ook de bewoners van verschillende locaties van Coloriet konden tijdens het winterse weer genieten van de sneeuw.
 
Collega Lianne heeft samen met de andere collega’s een prachtige sneeuwpop gemaakt voor de bewoners van afdeling De Nijl bij Coloriet de Sfinx. Hartverwarmend zo helemaal in stijl.
 
De bewoners van afdeling De Scarabee in Coloriet de Sfinx maakten kennis met de nieuwe bewoner die collega Mariëtte heeft gemaakt. De sneeuwman had het koud, maar de nieuwe jas van Coloriet Wijkzorg paste hem niet. Gelukkig hield de jas Mariëtte wel warm bij deze lieve actie voor sneeuwpret voor de bewoners.
 
In Lelystad is er zelfs zo veel sneeuw gevallen, dat collega Denise een sneeuwpop op het balkon kon maken bij Coloriet Laarstaete. De bewoners konden hun ogen uitkijken met het vrolijke uitzicht.
 
Ook in Coloriet de Regenboog konden de bewoners genieten van een prachtig uitzicht. De dierenweide was bedenkt met een mooi wit pak sneeuw.
 
De sneeuw smelt met het warmere weer, maar van alle sneeuwpopacties en uitzichten smelt ons hart!