Coloriet op kerstmarkt Swifterbant en Praxis Dronten

Op vrijdag 8 cecember is er weer de jaarlijkse kerstmarkt in De Hoeksteen in Swifterbant van 16.00-21.00 uur. Ook Coloriet is hierbij volop aanwezig. Zaterdag 9 december staan vrijwilligers op de kerstmarkt van Praxis Dronten.   
  
Wilma Damen, coordinator van Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt, was samen met haar bezoekers al druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstmarkt. Ze maakten creatieve kunstwerken die zij willen verkopen. De opbrengst is bedoeld voor activiteiten van de bezoekers. 

Lekkers van de keuken

 Er zijn meer collega’s van Coloriet hierbij aanwezig, zoals van Wijkzorg Dronten. Bovendien maakt de keuken van Coloriet de Regenboog wat lekkers om te schenken aan de bezoekers en reclame te maken voor Tafeltje Dekje. "Aandacht voor een goede, warme en voedzame maaltijd. Vooral nu het kouder wordt en de ouderen minder de deur uit gaan is het fijn dat wij Tafeltje Dekje aan huis bieden." 
 
De collega's van Advies en Behandeling nemen GERT mee om te vertellen over het belang van ergotherapie en fysiotherapie. Maar ook over de andere disciplines. Kom zelf kijken en genieten op deze kerstmarkt.  
 

Coloriet bij Praxis Dronten

Praxis Dronten is ook in kerstsfeer. Dit jaar verkopen zij echte kerstbomen. Op zaterdag 9 december kun je genieten van verse oliebollen die te koop worden aangeboden door bakkerij Prins uit Dronten. Deze zal vanaf 10.00 uur aanwezig zijn. Je krijgt van Praxis daar ook gratis warme chocolade melk bij. Vanuit De Meerpaal zal er voor live akoestische muziek worden gezorgd.
 
En bij dit alles is ook Coloriet aanwezig. Een aantal vrijwilligers en Masja Heuvelink van Team Welzijn van Coloriet de Regenboog verkopen knutselwerkjes van 09.30 uur tot 14.30 uur. De opbrengst is voor activiteiten voor de bewoners van Coloriet de Regenboog, afdeling Oost, West en Bellefleur.  
 
De komende tijd zijn op de locaties diverse activiteiten. Volg Facebook waar alles gemeld gaat worden.