Vraagelkaar Geluksbankje voor Coloriet de Hoven

Het Vraagelkaar team, met rood-wit gestipte rokjes, was aanwezig bij Coloriet de Hoven in Lelystad voor de feestelijke plaatsing van het Vraagelkaar Geluksbankje. Vele nieuwsgierige bewoners en bezoekers van de zorginstelling kwamen het bankje met de tekst ‘Ervaar een sprankje op het Vraagelkaar Geluksbankje!’ bewonderen. Ook locatiedirecteur Bert Apperlo was aanwezig en nam uitgebreid de tijd voor deze feestelijke gelegenheid.

[Persbericht van Vraagelkaar en fotografie Fotostudio Wierd en Welzijn Coloriet de Hoven]  

 
Het bankje werd versierd met vlaggetjes en stond temidden van de prachtige bloemen in de tuin. Ook het zonnetje liet zich even zien. Eén van de bewoners zette een bekend liedje van vroeger in, en steeds meer mensen zongen mee. Zo werd het een hele gezellige middag, met een fotomomentje op het bankje, een korte toespraak van Vraagelkaar teamlid Marjanne en een drankje met bitterballen na afloop, verzorgd door Coloriet de Hoven.

93-jarige Nelly enthousiast

De bewoners zien het bankje als een aanwinst. De 93-jarige Nelly, bewoonster van Coloriet de Hoven en zelf enthousiast over de contacten die ze opdeed via Vraagelkaar, hoopt dat het bankje velen een sprankje geluk zal gaan brengen. Wij moedigen de bewoners en bezoekers van Coloriet de Hoven van harte aan om een praatje te maken met degene die naast hen op het bankje zit!

Wat voor een ander betekenen

En ook als er even niemand naast je zit, kun je ook via Vraagelkaar.nl aangeven wat je leuk vindt om te doen of wat je voor een ander wilt betekenen. Bijvoorbeeld als je gezellig samen wilt fietsen, een keer naar het theater wilt gaan of een boodschap wilt meenemen voor een ander. Vraagelkaar, gewoon doen! Zo kleuren we samen de wereld een sprankje mooier.

Bewoners Coloriet de Hoven blij met Geluksbankje

Vraagelkaar Geluksbankje

Applaus voor Geluksbankje Vraagelkaar bij Coloriet de Hoven

Welzijn Coloriet de Hoven blij met Geluksbankje Vraagelkaar