Je even 'oud' voelen op de Meerpaaldagen met Coloriet

Tijdens de Meerpaaldagen in Dronten wil iedereen zich lekker jong voelen. Op de braderie kun je je juist even ‘oud’ voelen. Of ervaren wat er allemaal mogelijk is met een lichamelijke beperking, zoals van het festival genieten. Zorgorganisatie Coloriet neemt zaterdag 12 augustus hiervoor GERT mee, een beperking- of ouderdomssimulatie-pak.
 
Coloriet haakt in op het festivalgebeuren. Hoe is het bijvoorbeeld om met een minder goede handfunctie toch een taartje te eten? Dat ervaren de eerste 25 deelnemers. Of hoe schenk je de inhoud van een bier- of colaflesje over? De zorgorganisatie neemt verder brillen mee die een oogaandoening simuleren. Wat zie je dan van een act van het Stratenfestival? Je kunt ook testen waarom het belangrijk is om oordoppen te dragen bij live muziek.  

Opbrengst tweede kraam voor activiteiten senioren

De medewerkers van Coloriet willen uitdragen dat het leven van jou is. Er is veel mogelijk ook al ben je jong of oud met een blessure of beperking en heb je misschien zorg, advies, een behandeling of hulpmiddelen nodig. Dat kan thuis of elders zoals bij Coloriet de Regenboog. Dat ervaren ook dit jaar weer diverse bewoners van het woonzorgcentrum, die dankzij vrijwilligers en familie naar de seniorenmiddag van de Meerpaaldagen kunnen. Om meer uitjes en optredens voor hen te kunnen organiseren, verkopen vrijwilligers cadeautjes op de braderie zowel op vrijdag als zaterdag. Deze presentjes zijn door de bewoners van Coloriet de Regenboog gemaakt tijdens welzijnsactiviteiten.
 
Meer informatie over Behandeling & Revalidatie:
- Fysiotherapie
- Ergotherapie
- Dietetiek
- Logopedie
Overige zorgdiensten van Coloriet