Koning en Koningin ontmoeten bewoners Coloriet de Regenboog

Bewoners van Coloriet de Regenboog afdeling Boomgaard kunnen hun geluk niet op.Zij hebben de hand van de Koning en Koningin geschud. Een onvergetelijk moment. Donderdag 29 juni bezocht het koningspaar tijdens een streekbezoek in Flevoland naast Urk en Nagele ook Dronten.

Vanaf het moment dat bekend werd dat de Koning en Koningin naar Dronten kwamen, hebben vijf zorgprofessionals van afdeling Boomgaard de koppen bij elkaar gestoken. “Hoe leuk zou het zijn als onze bewoners het koningspaar kunnen ontmoeten!” Ze zochten contact met de burgemeester om te vragen of hij een mooie plek kon regelen voor de ouderen. Diezelfde avond liet hij nog weten dat hij enthousiast was over het idee. Het regelen van rolstoelplekken bleek geen probleem.

Een onvergetelijke middag

Op een paar bewoners na ging iedereen mee. Het was een erg leuke middag voor de bewoners, drie van hen hebben zelfs de hand van de Koning en Koningin geschud. “Dit zal ik nooit vergeten”, zei een bewoonster. Het Koningspaar ging De Meerpaal binnen en de bewoners keerden terug naar De Regenboog. Daar was de tafel al gedekt en kon iedereen genieten van verse friet met een kroket of frikandel. De kok heeft zelfs een lekker sausje erbij gemaakt en natuurlijk kregen de bewoners een ijsje toe. Na het eten ging het hele gezelschap terug naar de afdeling. “Wat een super leuke middag was dit!”

Koning Willen Alexander schudt bewoners de hand

Bewoners Coloriet de Regenboog op weg naar het koningspaar

Bewoners Coloriet de Regenboog aan tafel