Coloriet als werkgever

Met ruim 1000 medewerkers zijn wij één van de grotere werkgevers in Flevoland. Voor jou betekent dit dat je kunt kiezen uit diverse functies en kunt werken op verschillende locaties. Zo kun je je breed ontwikkelen en steeds weer zoeken naar nieuwe uitdagingen.

Wat bieden wij?
Wij vinden het vanzelfsprekend om je een passend salaris te bieden conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Maar er is meer: je ontvangt bij ons ook een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je kosten voor sporten inbrengen. 

Duidelijke roosters
Kies jij voor onregelmatige werktijden maar wil je ook graag een vaste vrije dag per week? Dat kan! Je kunt bij ons aangeven wanneer je in de week beslist vrij wilt zijn. Zo hoef jij je vaste filmavond of sportclub nooit te missen. Wat ook handig is: wij roosteren drie maanden vooruit. Zo weet je vroegtijdig wanneer je gaat werken.

Cultuur
De cultuur binnen Coloriet is open en stimulerend. Als medewerker krijg je de ruimte om te experimenteren, buiten kaders te denken en zelf oplossingen aan te dragen. Daarbij neem je je verantwoordelijkheid om antwoord te geven op vragen van cliënten en je taken zo goed mogelijk uit te voeren. Om dit te realiseren hanteren wij een regisserende en coachende stijl van leidinggeven.