Coloriet Behandelcentrum

Coloriet Behandelcentrum

Coloriet Behandelcentrum is een initiatief van Coloriet. Jongeren, volwassenen én senioren kunnen hier terecht voor behandelingen. In de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde zitten fysiotherapie, diëtetiek, logopedie en ergotherapie onder één dak.

Bij Coloriet Behandelcentrum kun je met verschillende vragen terecht. Met de slogan ‘Het leven is van jou’ ligt de focus op het samen kleur geven aan waardevol leven.  

 Fysiotherapie
Fysiotherapie
De fysiotherapeut is dé specialist in beweging. Fysiotherapie is er op gericht je zo goed mogelijk te laten bewegen. De fysiotherapeuten van Coloriet Behandelcentrum kunnen je helpen weer beter te leren bewegen..
Lees meer
Diëtetiek
Diëtetiek
De diëtist is dé specialist op het gebied van het geven van voedingsadviezen bij een dieet. Niet alleen wat u niet meer mag gebruiken, maar juist gericht op wat voor u smakelijke en gezonde alternatieven zijn.
Lees meer
Logopedie
Logopedie
De logopedisten van Coloriet Behandelcentrum behandelen cliënten met stoornissen op het gebied van kauwen, slikken, adem, stem, taal, spraak, aangezichtsverlammingen, gehoor en bieden indien noodzakelijk ook begeleiding bij het aanmeten van een passend communicatiehulpmiddel.
Lees meer
Ergotherapie
Ergotherapie
De ergotherapeuten van Coloriet Behandelcentrum stellen je in staat om opnieuw je dagelijkse activiteiten uit te voeren als dat niet meer lukt door lichamelijke of psychische problemen. Zij zijn er op gericht dat je weer zo snel mogelijk al je activiteiten zo zelfstandig mogelijk kunt uitvoeren.
Lees meer
Locaties behandelcentra

Dronten Lelystad 

Zeewolde

Over Coloriet

Coloriet is dé specialist in wonen, zorg en welzijn in Lelystad, Dronten en Zeewolde. Met onze gespecialiseerde zorg kunt u zo lang mogelijk leven op de manier waarop u dat wilt. Want: 'Het leven is van jou'.

 

Coloriet Behandelcentrum

Jongeren, volwassenen én senioren kunnen hier terecht voor behandelingen. Fysiotherapie, diëtetiek, logopedie en ergotherapie onder één dak, gevestigd in een van onze behandelcentra.