NL Doet - Ervaar vrijwilligerswerk bij Coloriet 

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert het Oranjefonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL Doet. Ook Coloriet biedt klussen in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde bij de woonzorglocaties en Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt. Wij zoeken vrijwilligers die meehelpen bij het opknappen van tuintjes, kunnen behangen of ouderen een gezellige middag willen bezorgen.

Wil jij een dagdeel vrijwilligerswerk bij Coloriet ervaren? Meld je dan aan voor een van onze klussen!  

Coloriet de Regenboog, Dronten

Verfklus dierenweide Coloriet de Regenboog
In de tuin van Coloriet de Regenboog is een kleine dierenweide. Een plek waar bewoners en bezoekers graag komen. Wie helpt ons om de stal te schilderen zodat die er weer een paar jaar tegen kan? 
> Meld je hier aan voor de klus

Gezellige middag voor bewoners met dementie
De bewoners van Coloriet de Regenboog houden van gezelligheid. Speciaal voor de bewoners met dementie willen wij een vrolijke middag organiseren, met muziek en poffertjes. We willen poffertjes bakken en de ouderen verwennen met advocaat met slagroom. Wie helpt er mee?
> Meld je hier aan voor de klus

Coloriet dagcentrum Het Pluspunt, Swifterbant

Top terras voor mensen met dementie
In het voorjaar zitten we met de bezoekers van Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt graag eens buiten. En dat gaat het best op een terras dat klaar is voor het voorjaar. Wie helpt mee? We ruimen op wat de winter voor ons heeft achtergelaten en vullen de bloempotten met mooie voorjaarsbloemen. Zo genieten onze bezoekers (mensen met dementie) straks volop! 
> Meld je hier aan voor de klus

High tea  voor mensen met dementie
Een kopje warme thee met een aantal kleine hartige en zoete hapjes. Dat zijn de perfecte ingrediënten voor een high tea voor onze bezoekers. Maar we missen het belangrijkste ingrediënt nog… en dat ben jij! Verzorg met een paar vrijwilligers deze high tea en laat onze bezoekers genieten van al dat lekkers.  
> Meld je hier aan voor de klus

Muziekochtend voor mensen met dementie
Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt is er speciaal voor bezoekers met geheugenproblematiek. Onze bezoekers houden van de muziek van vroeger en zingen graag mee. Dankzij de muziek worden herinneringen weer opgehaald. Draai je plaatjes, of speel je een muziekinstrument? Dan zoeken we jou!  
> Meld je hier aan voor de klus

Coloriet de Hoven, Lelystad

Beauty moment in Coloriet de Hoven
Wij leggen de bewoners van Coloriet de Hoven graag in de watten, wie helpt mee? We gaan voor een heerlijke ontspanning voor zowel de mannelijke al vrouwelijke bewoners. Met nagelverzorging, een hand- of hoofdmassage, make-up en nog veel meer. Kom in gesprek met de ouderen van Lelystad, laat ze relaxen en geniet natuurlijk zelf ook een beetje.
> Meld je hier aan voor de klus

Coloriet Laarhof, Lelystad

Lente in tuintjes en balkons Coloriet Laarhof
In Coloriet Laarhof wonen mensen met dementie. Zij kijken er naar uit in het voorjaar van hun prachtige tuintjes en balkons te genieten. En daarvoor vragen we je hulp. Schoffel de tuintjes, vul de plantenbakken met prachtige voorjaarskleuren en maak de bankjes en tafels netjes. Wie meehelpt zorgt voor een glimlach bij onze bewoners wanneer zij in de voorjaarszon in hun tuintjes zitten.
>Meld je hier aan voor de klus

Coloriet de Sfinx, Zeewolde

Een gezellige tuin voor De Sfinx
We zetten de bloemetjes buiten! De tuin bij de gezamenlijke huiskamers van Coloriet de Sfinx wordt lente klaar gemaakt. Samen maken we schoon, ruimen we op en vullen we de bloempotten met vrolijke voorjaarsbloemen. Zo genieten onze bewoners, mensen met dementie, straks van een gezellige tuin.
> Meld je hier aan voor de klus

Tuinbankje Coloriet de Sfinx opknappen
Laat de bewoners van Coloriet de Sfinx dit voorjaar genieten van een heerlijke zitplek. In onze speciaal ingerichte tuin staat een houten tuinbank die klaar is voor een opknapbeurt. Na schuren en een nieuwe laklaag kunnen onze bewoners het bankje weer gebruiken om er een lekker bakje koffie op te drinken in de lentezon.
> Meld je hier aan voor de klus